Buro Prinor

Presentatie, Informatie, Organisatie

Referenties


Leonie O'Garro, secretaris bij PLIV: Ik heb Amina leren kennen als iemand die zeer sociaal begaan is, maar ook in staat is om sociale problemen professioneel te benaderen. Ze straalt rust uit en is in staat goed te luisteren alvorens conclusies te trekken. Ze is iemand die zich een oordeel vormt gedurende een gesprek en niet alvorens een gesprek. Iemand met een open, maar kritische blik! (09-06-2016)

Ceylan Weber, oud-voorzitter Moslimvrouwenorganisatie Al Nisa: "Amina Sebbar is een vrouw die doet wat ze toezegt te zullen doen. Een zeer betrouwbare en loyale partner en/of collega. Daarnaast heeft zij zich op eigen kracht en naar eigen inzicht in de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld tot een professionele zelfstandiger. Zij is veelzijdig, al ligt haar voorkeur grotendeels bij de opvoeding van kinderen en bij zaken waar vrouwen tegen aanlopen. Amina Sebbar is een sprekend voorbeeld van: "what you hear en see, is what you get." (28-04-2014)


Carla Brugman, lijsttrekker en fractievoorzitter PP2: "Amina heeft in het campagneteam  van PP2 voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 bewezen uitstekend te kunnen organiseren, coördineren en communiceren. Zij heeft een belangrijke rol gespeeld in een geslaagde campagne. (07-04-2014)


Aissa Meziani, voorzitter Provinciaal Platform Minderheden: "Amina is deskundig als het gaat om secretariële en administratieve ondersteuning. Ook het redactioneel samenstellen van ons Gazet doet ze heel keurig met inzet van haar creativiteit en kennis als het gaat om grafisch vormgeving. Amina verdiept zich in de multiculturele samenleving en diversiteit van onze samenleving en daarom kunnen we altijd beroep doen op haar diensten." (16-03-2013)


Anne Dijk, (oud) voorzitter Stichting Nieuwemoskee Live: "Amina werkt zorgvuldig, komt deadlines na en weet goed overzicht te houden, zowel met oog op gedane zaken als ook met oog op de toekomst. Ik heb Amina als zeer vakkundig ervaren en beveel haar dan ook van harte aan voor degelijke posities!" (12-01-2013)


 Leyla Cakir, (oud) voorzitter van Moslimvrouwenorganisatie Al Nisa: "Ondernemend, accuraat, betrouwbaar, doorzetter en creatief zijn de eerste vijf woorden die bij mij opkomen wanneer ik aan Amina denk. Amina ken ik sinds 2007 en heb met haar blijven samenwerken als eindredacteur van de bladen As-Siraata en Anti wa Anta. Amina komt haar afspraken altijd na, ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ook staat zij altijd klaar in tijden van crisis. Wanneer anderen dan in de stress schieten, houdt zij haar hoofd koel, bewaart het overzicht, maakt een helder stappenplan en voert deze uit. Dit creëert een grote rust in een team. Het feit dat zij twee kinderboeken heeft geschreven, zegt iets over hoe begaan en professioneel ze is in de opvoeding. Tevens bewoner ik haar moed dat zij sinds een paar jaar een eigen succesvolle onderneming is gestart. Kortom: Amina is goud en onmisbaar." (13-08-2012)