Buro Prinor

Presentatie, Informatie, Organisatie

Ramadan, vasten en goede daden doen


Ramadan, vasten en goede daden doen' is een werk- en doeboekje vertaald uit het Engels. Het is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar en zij kunnen er tijdens Ramadan alles in bijhouden, zoals de stand van de maan, de tijd dat ze het volhouden om mee te vasten en de goede daden die ze doen. Daarnaast staan er ook Koranteksten en Hadith in. 

Originele titel: 'Ramadan, fasting and striving for Jannah' van Aicha Tou. Onderdeel van de serie 'Pearls of Knowledge'. 

€ 8,00 Bestellen via de webshop. Tevens verkrijgbaar bij:

 

Actie 2019

Ook dit jaar is er weer een actie voor dit boek. De actie geldt van 1 april tot 15 mei 2019

De actie van dit jaar:1 boek: 1 euro korting 2 boeken: 2 euro korting per boek3 en meer boeken: 3 euro korting per boekNormale prijs: € 8,--De actie loopt tot 15 mei.

Alles exclusief portokosten

Mail uw bestelling naar info@prinor.nl


Reactie en recensies:

Miriam Abderrahman-Mrabet: De boekjes zijn prachtig, MasahAllah! Mijn kinderen zijn al meteen met de voorbereiding begonnen!

Khadija van Al Qoebaschool Den Haag: Op de Al Qoebaschool in Den Haag is het boekje door alle leerkrachten gebruikt tijdens de Ramadan. Het werd gebruikt om ideeën en informatie uit te halen voor activiteiten in de klas tijdens de Ramadan, bijvoorbeeld de Ramadanslinger, de sadaqa activiteit, de vastenkalender.....Ook konden ouders dit doe-boekje voor thuis aanschaffen. Door de 40% korting met bestelling vanaf 20 boekjes was het voor hen ook een goede prijs en gelegenheid om thuis met hun kinderen bewust met de Ramadan bezig te zijn. Volgend jaar gaan we zeker weer vragen of ouders behoefte hebben aan dit doe-boekje. Met de actie van 40% korting op de prijs zetten we dan de inteken actie weer op. 

Bianca Bruggeman: "Gisteren ontving mijn zoontje Ilyas via Al Nisa, het boek 'Ramadan, vasten en goede daden doen' (hij heeft het gewonnen met de prijsvraag uit Anti wa Anta). Ik wilde laten weten dat hij er super blij mee is! Ook leuk dat hij dit boek aan het begin van de Ramadan heeft gekregen, zodat hij er gelijk mee aan de slag kan."

Fatima Bourri: "Het boekje in in gebruik genomen. Adam doet elke dag een uur langer mee..."